Namur och Lampshade

Igår var jag och intervjuade Namur och Lampshade för RadioK:s räkning. Jag hade ingen aning om vilka de var men de var riktigt goa faktiskt. Lampshade hade ett imponerande arsel av konstiga instrument och bjöd på en show som fastnade.

Min bror var med, han hade aldrig heller hört dem men han fastande för Lampshade något enormt.

I intervjun frågade jag Lampshade ifall det var kvalite framför kvantitet på deras fans och de svarade att de hoppades att det var så. Nu har de fått en till i form av min bror som var snabb med att köpa deras senaste platta Let's away och få den signerad av bandet.

Jag köpte två pins:

Lampshade

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.