Påsk, Jesus och Bongo Bar i all ära

Ett påskinlägg, såhär innan man skall ut. Idag är det 1973 år sedan Jesus dog på korset (för att förlåta våra synder). Fast i år kanske det är en annorlunda påsk. Nyligen upptäcktes det ett dokument om att Judas inte svek Jesus, utan snarare blev tillsagd att plantera den där Judaskyssen på Jesus kind.

Enligt de nyfunna dokumenten angavs Jesus av Judas Iskariot för att Jesus bad honom. Judas fullföljde, trots att Guds son varnade honom för följderna.

Jesus ville dö för att förenas med Gud och han ska också ha vetat om att han skulle bli så stor som han blev efter sin död.

Mer att läsa om historien för den som är intresserad finns i artikeln Jesus bäste vän – Judas, på Aftonbladet. Jag ser inte mig själv som religös, fast detta var riktigt intressant att läsa och är definitivt värt att följa upp eftersom det kan bli intressant att se hur detta påverkar kyrkor – och den kristna tron i allmänhet.

And now for something completely different:

Bongo Bar i Jönköping kör på ett maraton nu i helgtiderna, det var öppet i onsdags och igår. Idag, fredag, imorgon lördag och övermorgon söndag är det också öppet. Värt att firas på Bongo va?

Tjänster och gentjänster: Agaton, en bloggare som berömde min blogg. Tack för de fina orden.

Ã…terigen; Glad Påsk på er alla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.