Ett oljebolags PR-kupp?

Pianomannens gåta är löst och nu är flottmannens gåta löst. Det var ett skepp tillhörande Bergesen Worldwide Gas ASA som hittade mannen flytande på en flotte byggd av fyra oljetunnor och ett gäng lastpallar. Varför?

Jag tror på en PR-kupp från oljebolaget. En oljetanker, räddar en mystisk man ute på havet. Tänk vilken publicitet, företagetsnamnet exponeras världen över i mängder av tidningar. Människor googlar efter företagsnamnet i hopp om att finna mer information – och det gör de, på företagets webbplats.

Det stora oljebolaget, stannar ett stort lastfartyg, räddar en man och vänder om. Förlorar de något ekonomiskt? Ja. Lika mycket som en traditionell reklamkampajn? Troligtvis inte.

BW Gas
Foto: BW Gas

Vem blir nästa mysterium?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.