Only in the United States

Den världskända kaffekedjan Starbucks skickade ut ett mail till Startbucks personal i sydöstra USA som berättigade till en gratis kaffe, enligt DinaPengar.se. I mailet uppmanades det även att skicka vidare det till släkt och vänner. Mailet nådde miljontals fler än beräknat och Starbbucks drog in erbjudandet.

Kaffe

Only in the United States: Nu stämmer en kvinnlig kund Starbucks på 830 miljoner kronor för att erbjudandet drogs in. Kunden och dess advokat menar att Starbucks gjort sig skyldig till bedrägeri. Enligt juridiska experter är chansen ganska liten att kvinnan vinner fallet. Skall bli spännande med en uppföljning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.