Emelie-Kassler

Idag blir det ett recept på kassler med potatis, däremot inte vilken kassler som helst utan Emeliekassler, som Emelie i sin tur kallar Tessekassler – för att en Tesse bjudit henne på det en gång i tiden.

Kassler

Ingredienser: Kassler, matlagningsgrädde, chilisås, broccoli och kokt potatis.

Koka broccolin tills den blir mjuk. Under tiden kan du skiva kasslern och placera den i en ugnssäker form. Häll sedan upp matlagningsgrädden i en skål och vispa ner chilisås i lagom mängd så att grädden får en orangerosa färg. Häll grädden ovanpå kasslern och lägg till den nu mjuka broccolin och ställ in allt i ugnen på 220 i ungefär 25 minuter. Koka potatisen under tiden som kasslern gräddas i ugnen.

Kassler klar

Servera ihop med grönsaker och njut. Mums!

4 svar på ”Emelie-Kassler”

  1. No offense, men det ser helt groteskt ut när dte är färdiglagat… Det kan dock bero pÃ¥ att potatis alltid ser snuskigt ut med sÃ¥s till…. Annars lÃ¥ter det som götta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.