Har TV3 lämnat Viasat?

Upptäckte idag att TV3 har bytt logotyp och tagit bort all hänvisning till Viasat. Visat har själv ingen hänvisning till TV 3. Har kanalen brutit sig ur nätverket? Kommer TV6 också att haka på?

tv3 logo

Jag tycker logotypen är urtråkig och alldeles för enkel. Lågkonjunktur och det minimalistiskt modet i all ära – men att TV3 skulle haka på trenden är en tabbe.

Uppdatering: Jag blev uppmärksammad på en artikel hos Dagens Media om den nya logotypen.

[..]Nu har man gjort om loggan och tagit fram en ny kanalgrafik. Payoffen har bytts ut till ”Starka känslor, starka karaktärer”.

– Nu blir det nya kläder, och vi kommer att sätta ner foten och säga ”det här är TV3”. Det blir en väldigt spännande kanal att ha en relation till som tv-tittare, och TV3 får en väldigt logisk plats mellan TV4 och Kanal 5, berättade MTG TV:s vd Manfred Aronsson för Dagensmedia för ett par veckor sedan.

Loggan har tagits fram i samarbete med designbyrån Trollbäck.

3 svar på ”Har TV3 lämnat Viasat?”

  1. haha, jag kikar på filmen på trean nu samtidigt som jag surfar lite och när jag såg ditt inlägg var jag tvungen att kolla – och se på fan du 🙂 Hade inte ens tänkt på det tidigare :p

  2. Haha! Ja se det kan vara roligt att snacka ner dom lite ibland.

    svar: Haha, lätt den bästa kommentaren här på ett tag! Jo, jag har TVÅ plattor. Men det går att laga riktiga pangmiddagar ändå. Lite idérikedom och fantasi så och timing.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.