Historiens bästa webcamframträdande

Med anledning av Comhems rekonstruktion av kända Internetfenomen kommer här två klipp jag minns.  Ibland kan man undra vad en del tänker när de filmar sig själva, sjungandes eller dansandes till en låt och sedan släpper lös det på hela Internet.

Numa numa

Gary Brolsma, mera känd som Numa numa-killen, valde i december 2004 att rocka loss till låten Dragostea din tei av CDM Project. Framträdandet gjorde Gary känd över hela världen, på nolltid. På Wikipedia finns två artiklar om händelsen:

Bubblare: Chop Suey

Bubblare – klippet ovan har funnits på Internet under en låååång tid. Längre än klippet ovan, tyvärr vet vi lite om dessa killarna förutom att de headbangar loss till System of a Downs Chop Suey. Tyvärr saknar jag bakgrundsfakta om vilka de här killarna är. Däremot vet jag att den har funnits på Internet under en lång tid, jag uppskattar att jag såg den för första gången runt 10 år sedan.

Comhems rekonstruktioner av andra kända klipp

Ps. Jag har alltid gillat Comhems reklamfilmer – eller vad sägs om lite snabbmakajoner?.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.