Dags för nya skräddarsydda skjortor

Den blev en härlig raid på Tailor Store. Skräddarsydda skjortor är det enda som passar mig då jag har kroppsmått som avviker från normen. Jag har beställt ett tiotal skjortor från TailorStore och jag har alltid varit supernöjd med resultatet.

Tanken var att köpa en skjorta, inspirerad av TailorStores egna produktbild (skjortan till vänster nedan). Medan sedan trillade jag över rabattkoden ”perfect_fit” som gav 20%, så det blev två.

skjorta2 skjorta1

Så mäter du rätt

Jag rekommenderar varmt att använda TailorStore. Jag har dock två tips på när du lägger din första beställning:

  1. Första gången du beställer, köp den billigaste möjliga skjortan. Sitter den bra kan du köpa dyrare skjortor. Billigaste skjortan går på 295kr, då är det ett enkelt vitt tyg utan några större krusiduller. Det är värt läropengen om du mäter konstigt.
  2. Mät från en befintligt skjorta. Om du har en skjorta hemma med bra passform, mät utifrån den. Jag upplever det som att det blir bäst då. Som amatör tycker jag att det är svårt att mäta kroppsmåtten direkt på kroppen.

Följ denna länken, så får jag lite provision på ditt köp, då blir jag glad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.