Uppföljning av en fjortonårings nätsprithandel

Ni som inte läst mitt blogginlägg, Är det detta man kallar för nätsprit? uppmanas att göra så för att få fullständig bakgrundfakta.

Som jag utlovade i kommentarerna så sa jag att jag skulle följa upp hur det gick för den fjortonåriga flickan – hurvida hon fick tag på någon sprit, fick magpumpas eller dylika. Idag fick jag ett meddelande från flickan:

haha det bliv inget min polare eller inte polare sa till hons föräldrar att vi skulle gå på fest för hon vill inte ljuga för sin mamma och pappa så sen fick alla våra föräldrar veta om det :(:(:( men vi har öl

En aning svårläst kanske, men kort och gott så var det en kompis till flickan som hon nu inte anser är en kompis längre, en så kallad ”inte polare”* – som berättade för sina föräldrar att hon skulle festa. Dessa i sin tur berättade för de övriga föräldrarna om vad som var på gång.

Fast flicka verkar nöjd, de har ju öl.

*”Inte polare” – Låter som en term tagen ur boken 1984 och kanske bör skrivas ”intepolare”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.