En kannibals blogg på Internet

Aftonbladet skriver i artikeln Mördad för att ätas om Kevin, en kannibal som precis skulle äta sitt första offer när han greps av FBI. Aftonbladet lägger också stor vikt på Kevins blogg – eller som Aftonbladet kallar det dagbok.

Hur som helst, så gick det utan svårighet att hitta den med hjälp av Aftonbladets ledtrådar. Ta en titt på bloggen Strange Things are Afoot at the Circle K.

Vid en första anblick kanske blogginläggen inte är så mycket för omvärlden men bläddrar man djupare i arkivet hittar man djupare inlägg om hur Kevin mår, bland annat detta där han ett tag försökte rycka upp sig. Det finns mycket att läsa, Kevin började blogga i september 2002.

Internet är ett bra sätt för människor att ventilera sina åsikter – man kan välja att vara anonym och då finns det inget hinder för hur mycket man vågar berätta. Enligt Aftonbladet skall Kevin ”konstant” visat intresse till att han velat mörda någon – men det är inget jag lyckades hitta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.