Jönköpings nyheter på Internet

Jag minns ett seminarium för något år sedan där Jönköpings-Postens chefsredaktör talade. Han fick där frågan varför JP inte har en nätupplaga. Jag vill minnas att svaret var något i väg med att det inte fanns en anledning till det då det inte finns någon konkurrans på den marknaden.

Ville man ha lokalnyheter, fick man helt enkelt köpa dem i form av en papperstidning. Sedan dess har gratislokaltidningen Jönköping Nu kommit in på marknaden. Kort därefter dök deras nätupplaga upp, kanske inte allt för mycket att hänga i granen då den uppdateras väldigt sällan.

Men nu har en ny aktör tagit upp kampen. JNytt.se som är en helt nätbaserad tidning med lokalnyheter i Jönköping.

Första intryck? Klockrent!

2 svar på ”Jönköpings nyheter på Internet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.