Tack sommaren

Detta är nog första gången jag inte uppskattar sommarvärmen. Den dök upp som en chock i helgen och resulterade igår kväll till att min dator brann upp. Kul… inte.

Nu återstår ett mödosamt arbete att lista ut vad det är som brändes sönder i sommarvärmen. Inget ser direkt brännskadat ut förutom att det luktar väldigt mycket bränt om man sätter på datorn.

Såg ett erbjudande från Dell – en nästintill hyffsad burk för 4000 kronor. Kanske lika bra att köpa helt nytt?  Nä… inga sådana tankar, måste rycka upp mig så att jag inte tänker i de banorna. Tills dess får jag blogga från min odugliga Thinkpad eller från skolan.

2 svar på ”Tack sommaren”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.