Statistik

Jag är inte jätteförtjust i statistik, som mina lärare i Kommunikationsvetenskapliga teorier och metoder kanske har fått erfara. Däremot är det jag skall berätta nu jätteroligt.

Sedan starten av min blogg på det här domänet, för drygt ett år sedan har jag haft över 30 000 unika besökare och nästan en kvarts miljon sidvisningar: 225 435. Varav 8117 unika besökare hittils under det här året och 60424 sidvisningar. Så man ser ju var trenden är påväg, och det tänker jag förvalta väl. Jag skall lägga ner lite research på vad jag skrev under de perioden som min blogg hade alla sin toppar och fortsätta med den trenden.

Statistik

Grafen visar det dagliga snittet per dag (under varje månad).

Jag återkommer efter att mars månad är över med en årsredovisning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.