Dunka dunka, dunka dunka dunk! Musik is the shit!

Jag sprang på den här affischen i en studentkorridor igår och var bara tvungen at plåta den á la kameramobil kvalité.

Affisch

Jag tänkte i samband med detta blogginlägg ge ett litet tips på bra webbmusikspelare, alltså tjänster där man gratis (och lagligt) kan lyssna på musik direkt från webben.

Tjänsten heter Pandora. Det finurliga med den här tjänsten är att du kan välja musik utifrån vad du ungefär vill lyssna på, du söker efter en artist och Pandora spelar upp en låt med denna. Därefter spelar den upp låtar som liknar den här, utifrån genrer, tonarter och såvidare.

Detta är ett underbart sätt att upptäcka ny musik. Samtidigt ser du ett gränssnitt över vilka låtar du fått lyssna på och har möjlighet att bläddra tillbaka. Perfekt om du sitter vid en dator med begränsat utbud av musik.

I övrigt så är jag medveten om att uppdateringen inte varit något vidare bra på min blogg. Jag har haft väldigt mycket att göra i skolan och har det fortfarande. Vid sidan av studierna håller jag samtidigt på att lansera ett projekt och jag har satt en deadline till mitten av mars.

2 svar på ”Dunka dunka, dunka dunka dunk! Musik is the shit!”

  1. Minn korre va? Anderas som har satt upp. Va du på fest med Crille eller? ;)Kraaam!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.