Okej…

…det var inte igår jag bloggade. Helt ärligt vet jag inte riktigt vad jag skall blogga om. Borde jag profilera min blogg? Skaffa ett intresse som jag blir expert på? Eller borde jag flumma runt som vanligt? Jag kanske borde bli en modebloggare? Skriva om kändisar? Tydligen kan man tjäna sig en hacka på det. Jag kanske borde börja blogga om prylar? Bilar? Jag kanske borde spionera på dig? Jag kanske borde skriva om saker jag hatar? Eller tycker om?

Nä… jag fortsätter som vanligt, detta är min egoplats – och det är inget jag kommer bli miljonär på.

Har jag berättat om mamma som skällde ut mig när jag jobbade på kundtjänsten på ett bussbolag? Såhär löd samtalet:

– Välkommen till X, det är Kristofer.
– JAG FÖRSTÃ…R INTE VAD NI HAR FÖR IDIOTER TILL CHAUFFÖRER?
– Vadå då? Vad är det som hänt?
– Han skällde ut min son. Han fick inte gå på bussen, men min son visste ju att han skulle med bussen så han försökte gå på ändå. Men chauffören blockerade vägen och sa att han borde ta en geografilektion!!! VAD ÄR DET FÖR CHAUFFÖRER NI HAR? JAG VILL PRATA MED EN ANSVARIG! HAN ÄR BARA 16 Ã…R, NI KAN JU INTE LÄMNA HONOM I KARLSTAD! HAN MÃ…STE HEM!
– Han skulle åka från Karlstad till…?
– ÖREBRO!
– Den som gick klockan 12:10?
– JA! LÃ…T MIG PRATA MED NÃ…GON NU SOM KAN REDA UT DET HÄR.
– Jag skall ta reda på vad som har hänt. Dröj kvar ett ögonblick så skall jag gå och prata med trafikledningen.
*ett par minuter senare*
– Jag har pratat med trafikledningen, som ringde upp chauffören – din son försökte gå på en buss mot Oslo.
– MEN DET VAR JU DEN ENDA BUSSEN DÄR!!!
– Nej, den andra bussen stod bredvid, men medan din son bråkade med chauffören om att han minsan var på rätt buss blev klockan 12:10 och bussen mot Örebro gick. Din son har tyvärr gått på fel buss och missat den andra, han får ta nästa buss som går 16:30.
– Okej. Ursäkta, hej då. *medans luren är påväg bort* Den där jävla David kan aldrig göra något rätt, han gick på fel buss…

2 svar på ”Okej…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.