Gizmonic Institutes nya platta (Photoshopkul)

skivomslag

Fredrik, borta på trevliga Moderskeppet, har ställt till med lite fredagspyssel. Nämligen att utifrån ett par enkla kriterier göra ett skivomslag – perfekt för den som vill photoshoppa… ja något, men inte riktigt vet vad. Här kommer Fredriks instruktioner:

 1. Gå till http://en.wikipedia.org/wiki/Special:Random
  Namnet på artikeln är namnet på ditt band.
 2. Gå sedan till http://www.quotationspage.com/random.php3
  De sista fyra eller fem orden i det sista citatet på sidan är titeln på din skiva.
 3. Gå slutligen till http://www.flickr.com/explore/interesting/7daysman
  Tredje bilden på sidan är ditt omslagsfoto, under förutsättning att den är creative commons. Om den inte är det, se om någon annan bild på sidan är det. Eller gör en reload tills du hittar en.
  Det visade sig vara svårt att hitta bilder som tillät att man gjorde något med dem, så mitt förslag är att ta tredje bilden här om det inte är copyright på den http://www.flickr.com/commons

Som ni ser på bilden ovan, fick jag alltså Gizmonic Institute som artistnamn. Min platta heter ’Brightness,’ but it doesn’t work som är en del av citatet Don’t you wish there was a knob on the TV to turn up the intelligence? There’s one marked ’Brightness,’ but it doesn’t work.

Min omslagsbild kommer från bilden ni ser till höger här.

Prova ni och glöm inte att både visa ert resultat för mig här och för grabbarna borta på Moderskeppet. Lägg upp på er blogg, eller någon valfri tjänst för bildlagring.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.