500 gratis Spotify premiuminbjudningar

speaker

Tanken har slagit mig hur sidor som kan erbjuda hundratals gratis Spotifyinbjudningar om dagen fungerar (exempel: Fleo). När jag fick höra att en bekant har börjat arbeta på Spotify frågade jag helt sonika henne.

Svaret var att det är vänner till anställda som kan få möjlighet att lägga upp sådana sidor. Sidorna utvärderas dagligen för att besluta om de ska bli beviljade att dela ut ytterligare nästa dag. I utvärderingsgruppen sitter förutom anställda hos Spotify också representanter från skivindustrin. Faktorer som utvärderas är bland annat lyssningsbeteendet hos de nyrekryterade medlemmarna som en specifik sida har rekryterat. Utöver detta erbjuds exempelvis större företag ett begränsat antal att ge bort som en PR-grej.

Jag tävlar ut 500 premiuminmedlemskap

Min vän erbjöd mig sedan att ge bort 500 inbjudningar på någon av mina egna webbplatser. För att göra det lilla extra av det, kommer dessa konton under de sex första månaderna att vara ett premiumkonto. Detta innebär att du slipper reklamen och får egna inbjudningar att fördela bland dina vänner.

Tävlingen
Tävlingen är enkel och din uppgift blir att lista ut anagrammet av följande ord (som ska bli två ord):

Lirpirlapa

Skriv ditt tävlingssvar nedan (och glöm inte din e-post i e-postfältet), de 500 första med rätt svarsalternativ kommer att få en inbjudan. Tävlingen pågår till midnatt inatt.

26 svar på ”500 gratis Spotify premiuminbjudningar”

 1. Bra försök ”Jonna”

          Invites kvar:
  0

  detta är ingen variabel, unless ägaren går in varje dag och ändrar siffran…

 2. April April..

  Så var detta ett april skämt eller kan man faktiskt få invites här?
  Jag har letat som en dåre efter invites men inte lyckats nånstans.. Håller tummarna för att detta inte är ett skämt ^^
  Ha det göttans

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.