Härmed bekräftas er ackred till Popadelica

Med de orden fick jag bekräftat att jag är välkommen till Popadelica. Det kan inte bli bättre än såhär i fattiga studenttider. Gratis inträde – och vad måste jag göra för det? Ett par intervjuer med besökare och artister. Hur coolt som helst ju! The power of mass media.

Popadelica är en festival som kommer att hållas den 29 april i Huskvarna precis brevid Jönköping. Jag har velat se Sci-Fi Skane riktigt länge och sist jag hade tillfälle att se I’m from Barcelona så missade jag det för att jag var i byggnaden brevid. Så det är två band jag skall se till att se den här gången.

Den långa artistlistan lyder: Jim Reid, The Radio dept., Goran Kajfes, Kristian Anttila, Pascal, Hello Saferide, I’m from Barcelona, Le Sport, Sci-fi Skane, Robert Johnson & Punchdrunks, Birdphobia, Deltahead, Carleklev, Detektivbyrån, Erik Halldén, Taxi taxi!, They Live by Night och Vapnet. Det kommer även finnas poesi, film och dockteater.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.