GP grungar till det

Läste precis om ett vulkanutbrott på Tonga som orsakat en tsunamivarning och jag vågar nog påstå att Göteborgs-Posten har läst Moderskeppets grungeguiden. Bilderna nedan är tagna från ovan nämnda artikel från GP och från brittiska Telegraph.

Först ut bilden från GP:

65262

Och bilden från Telegraph:

PD*27635530

Det är inte samma bild men med stor sannolik tagna vid nästan samma ögonblick. Är det bara jag som tycker att GP har grungat till bilden rejält. Jämför den svarta röken, himmel och vattnets färg. GP:s bild har utan tvekan en mer pastellaktig nyans.

GP:s bildredigerare ville defintivt uppnå en dramatisk effekt – och han lyckades.

Läs också om utbrottet på Tonga hos DN och SVD.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.